Home

New Memphis is een tweemansband uit Drenthe. De band schrijft eigen Engelstalige akoestische nummers, geïnspireerd op traditionele Amerikaanse country, rock ‘n roll en blues.

In januari 2019 brengt New Memphis haar debuutalbum “A Life In Song” uit. De bezetting bestaat op het moment van schrijven uit Wouter Broekman (zang, gitaar, bas en mondharmonica) en Gertjan Scheffer (zang, gitaar en percussie).

Laatste Nieuws

 • New Memphis op TV!
  Op 4 december 2019 is New Memphis op TV geweest, en wel in een uitzending van het RTV Drenthe programma “Djammen”. In de opnamestudio van Neo Music, in Bovensmilde, hebben wij twee liedjes gespeeld (“101 In The Shade” en “The Fire”) van ons debuutalbum, en een kort interview gegeven. Bekijk hier de hele uitzending terug.
  Wouter - 6 december 2019
 • Stream of download “A Life In Song”
  Ons debuutalbum “A Life In Song” is nu te bestellen op CD voor slechts €12,95. Voor diegene die geen fysieke CD’s meer willen, is het album ook te koop en te streamen in alle grote digitale muziekwinkels. In de tabel hieronder vindt je de links en prijzen. Deezer Nu streamen Gratis Google Play Koop nu € 7,92 …
  Wouter - 6 februari 2019
 • Debuutalbum verkrijgbaar
  Per vandaag (21 januari 2019) is ons debuutalbum “A Life In Song” fysiek op CD te bestellen voor slechts € 12,95. Klik hier voor het bestelformulier. Streaming volgt heel spoedig.
  Wouter - 21 januari 2019
 • YouTube kanaal aangemaakt
  New Memphis heeft nu een officieel YouTube kanaal! Zie https://www.youtube.com/channel/UCxLx_CxqEpGBD9VLPpcY0iw/
  Wouter - 15 maart 2016